ホームへ戻る
HPへ
You Tube
My Pictures

タカナシ低温殺菌牛乳

2017/09123456789101112131415161718192021222324252627282930312017/11

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photo 5月 07, 11 03 35
最近、低温殺菌牛乳飲んでます。
低温殺菌 66度で30分 殺菌してるそうです。
般的に多く出回っている牛乳は「超高温殺菌」と呼ばれる120℃~150℃ 1~3秒間の殺菌処理されたものらしいです。詳しくはタカナシさんのHPでご確認ください

さっぱりとした味で、口の中に牛乳ポサが残りません。また、変に甘くなく一度試すと普通の牛乳には戻れなくなるかも?

These days,I've had pasteurized milk at low temperature .
pasteurization at low temperature:66 degrease for 30 minutes.
General milk tend to be pasteurized at 120℃~150℃ 1~3minutes.

It's light tast and not left milk flavor. Once you have it you can't have general milk, may be.

Photo 5月 07, 11 03 50
スーパーで牛乳はこんなに種類があります。
低脂肪、特濃、直送、低温etcいろいろ謳ってます。
羊やヤギとか変わり種は置かないんですかね。

You can see a lot kind of milks in supper market.
low fat, thickness, direct delivery pasteurize at low temperature etc. they say any thing.
They don't sell sheep or goat milk, does they?

IMG_3236.jpg
そして、シスコーンにぴったりのタカナシ低温殺菌牛乳。
甘いシスコーンに、さっぱりした牛乳が合います。

And then, this milk very fit with corn flake.
Sweet corn flake and light tast milk, they are good combination.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
この記事へのコメント
URL:
Comment:
Pass:
秘密: 管理者にだけ表示を許可する
 
この記事のトラックバックURL
http://deluxfx.blog36.fc2.com/tb.php/1274-6dddaf59
この記事にトラックバックする(FC2ブログユーザー)
この記事へのトラックバック
 / Template by パソコン 初心者ガイド Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。